diumenge, 22 de novembre del 2009

La lluita per l'educació continua !

Seguim amb informacions desde les universitats i el moviment estudiantil, i és que si hi ha quelcom important en la vida per arribar a ser el que volem és l'educació. Així doncs segueixen els moviments i les lluites per demanar un ensenyament públic i de qualitat per a tothom sense cap discriminació.

Al Maresme tenim tota una setmana per poder estar al corrent i preparar-nos per aquest nou curs.

Per començar disposareu dels apunts durant tota la setmana al centre cívic en forma de exposició. Us podreu acostar a informar-vos o resoldre els vostres duptes amb horaris que s'adaptin a la vostre vida quotidiana durant tota una setmana.

El dilluns (20:00/20:30) disposarem d'un audiovisual per recordar els hitòrics aconteixements de l'any passat, manifestacions, ocupacions, organització del moviment estudiantil i la posterior repressió a cop de porra realitzada per els mossos d'esquadra i autoritzada per els nostres governans. Desprès assistirem a la lectura d'un document en el que una estudiant narra el desallotjament desde dins i en primera persona.

El dimecres (20:00) podrem assistir a una ponencia per tal d'aclarir-nos que passa amb la LEC, aprofundir en el passat del moviment estudiantil i les conseqüencies d'aquest i observar els nous horitzons.

L'examen?

AL CARRER !!!

A TOTES LES MANIFESTACIONS CONCENTRACIONS QUE POGEU ASISTIR.

De moment us deixo un tastet

http://www.youtube.com/watch?v=5MMEB6RbPnc

1 comentari: