divendres, 1 d’abril del 2011

RESERVA'T L'1 DE MAIG !!!

4 comentaris:

  1. unirem forces per tenir un independentisme fortíssim a premià de mar i per fer sentir la veu dels que volem la catalanitat del poble i la llibertat premianenca. No és hora d'extrema esquerra i podem fer un PREMIÀ fort que surti al mapa de l'independentisme i si molesta a l'extrema esquerra doncs a la platja amb les puces.

    ResponElimina
  2. Per donar una resposta a l'alçada d'aquest comentari millor no dir res ...

    ResponElimina
  3. Hola bon dia senyor Mateu,

    Nosaltres som unes puces de la platja i serà un plaer que rebem la visita del que vostè (amable Mateu) anomena "extrema esquerra". Ens agradaria coneixer els que estan a l'esquerra de la lluita que, segurament, tenen coses interessants per explicaar-nos i que poden ser més importants que el que vostè ens proposa amb aquest "fortíssim" independentisme i amb el nou concepte que no entenem sobre "la llibertat premianenca". Ens agradaria saber què és la llibertat premianenca.
    Una revista? un joc de rol? una cadena de pizzeries? un nou bar? un esport d'aventura? una obra de teatre infantil? un nou Club Super-3 ? la nova etapa dels Teletubbies ?

    Les puces de la platja esperem la visita de l'extrema esquerra i, de passada, el convidem a vostè senyor Mateu, a presenciar la nostra festa revolucionària, internacionalista i psicodel·lica.

    Som les puces de la platja, amigues i amics del nostre sant patró, Alan Smithee.

    ResponElimina
  4. Solidaritat podria inaugurar un estadi gegant per tots els barcelonistes de Premià i segur que és més necessari que la platja

    ResponElimina