diumenge, 21 d’agost del 2011

2a Universitat d'estiu de Revolta Global Esquerra AntiCapitalista


Programa i activitats

El programa de la universitat es divideix entre sessions de formació, tallers i fòrums. Hi haurà debats sobre el moviment dels i les indignades, les revolucions al món àrab, la situació del sindicalisme alternatiu, el canvi climàtic i l’alternativa ecosocialista, el desastre de Fukushima, els ajustos i el deute públic a la Unió Europea, o la memòria històrica.

Hi haurà tallers sobre lluites contra els desnonaments, el moviment veïnal, la privatització d’AENA, amèrica llatina, la revolució a Egipte, cultura i compromís polític, feminisme, marxisme i anarquisme ... i molts altres temes d’actualitat. Tindrem cursos de formació sobre economia i alternatives a la crisi, història del moviment obrer, el pensament de Marx, i comunicació alternativa.

No faltaran tampoc les activitats culturals. Comptarem amb un cicle de cinema sobre Stanley Kubrick, la representació de l’obra teatral sobre Rosa Luxemburg Apunts per a una rosa a càrrec d’Anna Bitrià i actuacions musicals, com la de la Fundació de rapers atípics. El col.lectiu Imatges per la Solidaritat ens presentarà el documental sobre la crisi Caminant sobre pedres de riu.

Comptarem amb la presència d’Olivier Bensacenot, Olga Rodríguez, Éric Toussaint, Daniel Tanuro, Cándido González, Fathi Chamki, Esther Vivas... i molts d’altres.





II Universidad de Verano de Izquierda... por anticapitalistas

1 comentari: