dissabte, 19 de març del 2011

1aMArxa juvenil per la defensa del Territori

Ens trobem davant d'una de les agressions ambientals més importants que mai ha patit la nostra comarca. La construcció de la Ronda suposarà un impacte sense precedents sobre el poc terreny agrícola que ens queda al Maresme. Però no només això! Aquest projecte també es traduirà en l'enderrocament de l'alberg municipal de Can Soleret, d'un bloc d'edificis sencer, de masies, de naus industrials i fins i tot del pati d'una escola del Masnou, amb tota la pressió contaminant que això suposarà tant per l'escola com per la resta d'espais propers...
I tot perquè? Per no retirar la concessió a Abertis, l'empresa que explota els peatges d'una autopista que ja te el dubtós honor de ser la més antiga de l'estat espanyol. Quins interessos hi haurà al darrera? Perquè assumir uns costos tan elevats? Treieu les vostres pròpies conclusions, a nosaltres se'ns acudeixen unes quantes!

Però no ens deixem vèncer pel desànim! Una agressió d'aquesta dimensió també ha provocat una resposta popular sense precedents. La Coordinadora Preservem el Maresme, sintesi de les lluites històries per la defensa del territori, per la gratuïtat de la C-32 i contra la N-II, ha endegat un cicle de mobilitzacions que ha implicat segments de la població d'allò més diversos. Les persones que participem de les assemblees de joves i organitzacions juvenils preocupades pel que passa a casa nostra hem organitzat aquesta marxa per tal de posar el nostre granet de sorra implicant a les nostres amigues i als nostres amics, germanes i germans, cosines i companyes i companys de classe i de feina a participar d'aquesta nova cita que busca donar una tessitura juvenil a una reivindicació tan necessària.

Així doncs recordeu que hem d'animar a aquelles persones joves i no tant joves del nostre entorn a prendre part demà diumenge 20 de març a les 11:30 a la plaça de l'ajuntament de Vilassar de Mar d'una marxa que forma part d'una lluita molt més gran per una alternativa a un model de mobilitat fet a mida de grans empreses com Abertis.

Ara el que toca és difondre a sac perquè la cita de demà sigui un èxit gent! Ens veiem a la marxa!!

http://www.youtube.com/watch?v=vJUORvGJLsk

1a Marxa juvenil per la defensa del territori

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada